Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (3.82 secunde)
Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. ... V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiacale in functie de inclinatia lor la condus, analizand rezultatele unei compani canadiene care se ocupa cu siguranta auto.
doamnelor, La Multi Ani!, sanatate si putere de munca, iar domnilor, astazi, prin conventie, este ziua lor, asa ca le doresc ganduri bune si sa nu incurce numarul paharelor.
Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani. ... O reducere cu 5% a vitezei medii contribuie la reducerea cu pana la 30% a numarului accidentelor finalizate cu decese.
Mariustuca.ro / Plasture-tatuaj care semnalizeaza gradul de alcoolemie a persoanei aflate la volan (Autoare:
Un autocar cu 42 de copii si 16 adulti din Ucraina a intrat in copacii de pe marginea drumului, dupa ce soferul ar fi adormit la volan. Zeci de salvatori au ajuns la fata locului, insa din fericire, niciun pasager nu a fost ranit grav.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
La data de 09.04.2011, in jurul orei 18.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie, au oprit in trafic, pe Calea 13 Septembrie, intersectie cu Soseaua Panduri din sectorul 5, pentru efectuarea unor verificari, un autoturism marca AUDI A6.
Un sofer de 27 de ani a fost prins de politisti, dupa ce a urcat la volan, baut, dar si drogat. ... Alcooltestul a indicat o concentratie de alcool de 0,99 la mie, in aerul expirat, iar testul pentru droguri a iesit pozitiv.
Mai multi soferi au fost surprinsi la volan drogati sau bauti in urma unei razii efectuate de Brigada Rutiera. Politistii au aplicat amenzi si au retinut mai multe permise in urma unei ample actiuni de control efectuata aseara pe strazile Capitalei.
Sindicalistii din MAI sunt revoltati ca directorul Directiei Control Intern din cadrul IGPR nu a fost cercetat disciplinar dupa ce a fost prins baut la volan in timpul liber.
Un politist local din Targu Jiu a fost prins baut la volan. Agentii de la Politia Rutiera au descoperit la etilotest ca barbatul avea o alcoolemie de 0,90 la mie in aerul expirat si au facut un dosar penal pe numele sau.
Codul Rutier amendeaza mai dur agresivitatea la volan. Agresivitatea la volan costa intre 580 lei si 725 lei. Nerespectarea prioritatii poate sa fie amendata cu pana la 1.160 lei. Depasirea nepermisa poate sa fie amendata cu pana la 2.900 lei.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Unii taximetristi obisnuiesc sa aiba ocupatii periculoase la volan. Un conducator auto din Vaslui, de exemplu, a fost filmat de un client in timp ce juca la pacanele si este cautat acum de politisti, iar un alt sofer de taxi din Cluj avea pornite 10 ecrane pe bord.
Si cu atat mai mult este indicat ca noii invatacei in ale condusului sa fie trecuti prin furcile caudine ale unor examene serioase, care sa ne ofere o oarecare siguranta ca nu oricine poate tine un volan in mana poate deveni sofer.
Pana acum, au fost prinsi mai multi soferi care nu aveau actele in regula, dar si un barbat care s-a urcat la volan, dupa ce a consumat bauturi alcoolice.
Cu siguranta ca nu-s nici primul si nici ultimul care a salutat organizarea summit-ului NATO la Bucuresti.
La un moment dat aparuse Decalogul la volan, care interzicea soferilor diverse lucruri care le-ar fi distras atentia de la condus.
Zilele acestea un spectacol dizgratios ne-a adus in prim plan o doamna care, aflata in stare de ebrietate la volan, incerca sa le demonstreze politistilor ca nu are nimic de-a face cu Bachus si ca totul vine din...
Ilie Nastase a fost prins baut la volan.
google-analytics.com